Themen, Pawel en Os Zeedijk regio kampioen

De regio finales van 2, 3 en 4 zijn afgewerkt. In Regio 2 is Chr. Themen als kampioen uit de bus gekomen. Doth en Vrije werden respectievelijk 2de en 3de . Chr Themen wist beide wedstrijden te winnen. van de Vrije wist men met 72-44 te winnen, terwijl de finalewedstrijd heel spannend aan toe ging. Chr Themen wist met twee punten verschil te winnen van Doth. Het werd een 67-65- overwinning voor Chr Themen.
In regio 3 werd Pawel kampioen. Ze wisten in de finale van Os Calcutta te winnen met 41-20. Os Calcutta werd tweede, terwijl Sidoredjo derde werd.  In regio 4 werd Os Zeedijk kampioen. St.- Theodorus werd tweede, terwijl Os Van Pettenpolder derde werd. Bij de eerste wedstrijd wist Os Zeedijk met 57-51 te winnen van Theodorus. De tweede ging tussen Os Zeedijk en Pettenpolder. Hier wist Zeedijk met ruime cijfers te winnen. het werd een 60-27-overwinning. De laatste wedstrijd ging tussen Theodorus en Pettenpolder. De winnaar van deze wedstrijd zou op de tweede plaats eindigen. Theodorus wist deze wedstrijd met 42-29 te winnen.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!