Eerste verkeersdode in Nickerie

De 29-jarige autobestuurder Persaud Dharmpal, meer bekend als ‘Dennis’, is zondagochtend omstreeks 1 uur omgekomen in het verkeer. Hiermee is de eerste verkeersdode in het district Nickerie genoteerd. Volgens informatie haalde hij ter hoogte van Groot Henar Serie 7 een stilstaande truck ingehaald. Op datzelfde moment werd hij verblind door zijn tegenligger die met bright autolichten kwam aangereden. Hierdoor verloor Dharmpal de controle over de besturing van zijn voertuig, ramde twee elektriciteitsmasten en ging vervolgens over de kop in de hoofdlozing langs de weg.
De mede-inzittende Dhiradj Kasi heeft zichzelf kunnen bevrijden via een opengebarsten zijruit. Hij heeft slechts schaafwonden opgelopen. Dharmpal kon zich niet verroeren. Later bleek dat zijn voeten vastzaten tussen het gas- en rempedaal. Het lijk is door de politie in beslag genomen voor obductie. Persaud was werkzaam bij Rosebel Goldmines.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!