Juizt Records dropt 409 mixtape Muziekte in 2012

Juizt Records heeft in 2010 en 2011 de nummer 1-hits Skeer, Kowru weer en Nieuw geluid op haar naam geschreven. In 2012 willen deze Surinaamse artiesten meer… en daarom droppen ze de 409 mixtape Muziekte met alleen nieuwe hits van 409, TIK, Ulriek en Cher. “Wij hebben als doelstelling niet om nummer 1 te zijn, maar moeten het verschil uitmaken. Wij zijn er niet alleen voor the fame maar vooral voor de status, want over 10 jaar moet Juizt Records niet zomaar een label met artiesten, maar een begrip zijn”, zeggen the boyz.
Juizt Records heeft succesvolle jaren achter de rug. Ze hebben met uitzondering van het vertrek van Xergio (Donavey) Caffe naar eigen zeggen alleen ups zoals het uitroepen van Enver tot artiest van het jaar, 409 en vroeger rivaal TIK zijn onder een paraplu, en meerdere hits waaronder Kan niet bij me komen, Brood. “Wij hebben kunnen bijdragen aan meer respect en bewondering voor Surinaamse artiesten en hebben entertainment en een aparte ‘swag’ gebracht in het rappen. Wij zijn de eerste geweest die met zonnebrillen, dansgroepen en sjaals op het podium kwamen. De artiesten hebben nu allemaal een manager”
Juizt is een idee geboren uit het brein van Kevin (Bolly) Boldewijn, Donavey, Patric (Patriki) Deimveld met als doel het artiest zijn naar een hoger niveau te tillen. De bundeling van de Suri artiesten T.i.K (Enver, Burzje, Tusy), 409 ( Dwizzel, Skittels), Mitta (Solo artiest), Xanegay (soloartiest), Cher (soloartiest), Ulriek (soloartiest) en T.C (Miggi, Lange man, Young soldier) heeft te maken het verlangen om één sterke vuist te vormen voor meer waardering en respect. De opzet lijkt geslaagd te zijn.
“In de muziekbusiness is er genoeg plaats en iedereen heeft zijn of haar tijd”, luidt de boodschap van Juizt aan collega-artiesten. In 2012 is het voor de artiesten van Juizt een battle naar het verschil uitmaken en status. Op de Facebook-page van Juizt Records informeren enthousiaste fans nu al over de prijs en de lanceringsdatum van Muziekte.  Ze willen meer Brood van Juizt Records…….

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!