Communiceren wordt politiemannen aangeleerd

PARAMARIBO-Assembleeleden in discussie voor de tafel van parlementsvoorzitter Jennifer Simons, gisteren in De nationale Assemblee tijdens een schorsing op de eerste dag van de begrotingsbehandeling. De vergadering die tot laat in de avond duurde, startte met veel perikelen rondom onder meer de duur van de spreektijd.-.Assembleeleden in discussie voor de tafel van parlementsvoorzitter Jennifer Simons, gisteren in De nationale Assemblee tijdens een schorsing op de eerste dag van de begrotingsbehandeling. De vergadering die tot laat in de avond duurde, startte met veel perikelen rondom onder meer de duur van de spreektijd.-.ffStaatsolie tekent megacontract uitbreiding raffinarderij
Paramaribo/Rome – Staatsolie en het Italiaans bedrijf Saipem S.p.A. hebben vrijdag in Rome een lumpsumcontract ondertekend voor het Staatsolie Raffinaderij Expansie Project. Hiermee zal de raffinagecapaciteit van Staatsolie worden opgevoerd van 7000 naar 15.000 vaten olie per dag. Het contract heeft een waarde van 424 miljoen US dollar en is een nadere uitwerking van de in juni 2010 ondertekende overeenkomst.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!