“Handgranaat” gevonden aan de Boschreitzweg

PARAMARIBO- Fractievoorzitter Carl Breeveld van DOE, vindt dat de opdeling van president Desi Bouterse over hoe invulling te geven aan het presidentschap, in strijd is met de constitutie en internationale gebruiken.
“Wij moeten voorkomen dat wij internationaal belachelijk worden gemaakt. Deze indeling staat op gespannen voet met onze constitutie en wat internationaal gebruikelijk is. De opdeling tussen bureaucratische en volksgerichte president is onterecht. Volgens artikel 55 van de grondwet vertegenwoordigt DNA het volk, dus moet de president “hier” zijn om te spreken over de noden van “het volk”, zei Breeveld vandaag in zijn speech in De Nationale Assemblee.
Twee maten
Volgens het assembleelid moet de opdeling gebaseerd zi

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!