Prijswinnaars verrichten onbaatzuchtige daad

Prijswinnaars verrichten onbaatzuchtige daadOp vrijdag 6 december vond bij het Surinaamsch Rumhuis de prijsuitreiking plaats aan de winnaars van de Bouw- en woonbeurs 2013. Het geheel werd georganiseerd door Wierash GangaramPanday, de voorzitter van de Stichting Welzorg Suriname. De minister van Handel & Industrie, Raymond Sapoen was ook aanwezig. De beurs is gehouden in augustus 2013.
De winnaars van de eerste t/m de derde plaats zijn respectievelijk Todie & Sons N.V, Moengo Minerals en EQ3. Aan alle winnaars zijn trofeeën en geldprijzen uitgereikt. Na ontvangst hiervan hebben de heer Frank Todie vanTodie & Sons NV en de heer Joey Healy van EQ3 besloten hun geldprijzen te schenken aan een goed doel. Ze zijn heel dankbaar voor hetgeen zij tot nu toe hebben bereikt. Dankzij de ondersteuning van de ouders en de inzet van de medewerkers en werd besloten om een sociaal doel te steunen. Een geldbedrag van in totaal SRD 4.000 is geschonken aan Quota International of Suriname met het verzoek het geld te gebruiken voor haar sociale doelen. De aanwezige leden Sadhana Raghoebarsing, Diana Halfhide en Cindy Uden hebben deze gift met plezier en grote dankbaarheid in ontvangst genomen.
Quota International of Suriname is een service club met professionele vrouwen die zich inzetten voor kinderen met een beperking, senioren burgers en jongeren en moeders in achterstandsituaties. Quota is zeer ingenomen met deze onbaatzuchtige daad van de heren Todie en Healy. Quota kan deze donatie zeker gebruiken voor een van hun vele projecten.

error: Kopiëren mag niet!