Koese Soepe verdedigt Mr. Suriname-titel

3 Koese 210 bodybuilders op de planken in de A-klasse
Er zullen op zaterdag 14 december 10 bodybuilders strijden om de titel Mr. Suriname 2013, tijdens de Nationale Bodybuildingkampioenschappen georganiseerd door de Surinaamse Bodybuilding & Weightlifting Bond (SBWB). Titelverdediger Koese Soepe zegt er alles aan te zullen doen voor de tweede keer op rij gekroond te worden tot Mr. Suriname. Hij mag op deze avond rekenen op stevige concurrentie van Cereso Lolo, Wendel Setropawiro, Milton Haynes, Melvin Tolud, Mitchell Rampedarath, Roberto Coupain, Giorgio Kolf, Jurgen Tjoekoemba en Winston Wielzen. Zondagavond vond de teach-inn en inschrijving plaats en toen al was te merken dat het bijzonder spannend zal worden. In de B-klasse hebben zich 3 atleten ingeschreven en in de C- klasse 9. Dit brengt het totaal aantal deelnemers op 22. De nationale kampioenschappen worden gehouden in de Congreshal. De wedstrijden beginnen om 20:00u. Toegangskaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende gym’s.

error: Kopiëren mag niet!