The Rising Youth haalt ruim SRD 2350 op voor Huize Betheljada

The Rising Youth haalt ruim Srd 2350 op voor Huize BetheljadaJongeren van The Rising Youth hebben vrijdagavond tijdens een benefit party, middels hun activiteiten ruim SRD 2350 ingezameld ten behoeve van Huize Betheljada. Dit evenement werd bij Carmax NV (naast de Hermitage mall) gehouden. In het verlengde van de Internationale dag voor mensen met een beperking namen deze jongeren het initiatief om ook deze kinderen met een meervoudige beperking onder de aandacht te brengen van de samenleving. Een van de vertegenwoordigers van the Rising Youth, Rishie Ramratan zegt dat er al een bestaande band is met Huize betheljada; dit dateert sinds 2012. Toen had hij met de kunstgroep Switi Rauw ook al zijn bijdrage geleverd aan het project ter verfraaiing van de muren van deze stichting. The Rising Youth bracht ook een bezoek aan Huize Betheljada om activiteiten met de kinderen te ontplooien, zoals ballonnen blazen, tekenen, muziek maken en samen met een clown hielden ze de kinderen ook bezig op 14 november 2013. Ondanks het feit dat de kinderen een meervoudige beperking hebben merkten we op dat de kinderen na de activiteiten toch een glimlach op hun gezicht hadden, zegt Ramratan. Hij hoopt dat de samenleving lering kan trekken uit deze ervaring. We moeten te allen tijde dankbaar zijn voor hetgeen we hebben. Tijdens dit evenement kon het publiek genieten van Dj Lucius, One chance brassband, demonstratie van Lie’s Taekwondo school, dansoptreden van Jules Brewster’s School of dance en veel andere optredens. Het geldsbedrag is op 9 december 2013 officieel overhandigd aan Huize Betheljada.

error: Kopiëren mag niet!