Devina’s stimuleert meer inzicht in machines en mogelijkheden

1Devina’s stimuleerd meer inzicht in de machines en mogelijkhedenIn samenwerking met Brother organiseerde NV Devina’s Enterprises gisteren een middagbeurs in de Banquet Hall van Torarica. Het doel van dit evenement was om haar huidige en toekomstige klanten en alle Brother-gebruikers informatie te verschaffen over de vele unieke en innovatieve oplossingen die de Brother kantoormachines kunnen aanbieden. Het bedrijf is een retailer en service center voor kantoorbenodigdheden, kantoormachines, kantoormeubilair en telecomapparatuur. Devinas is lid van het Brother Authorized Partner Program (BAPP). Zij is in Suriname de grootste afnemer van de producten van Brother. Het organiseren van zo een beurs begon als idee bij Brother. “Zij doen het elk jaar in een land in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Het is voor onze economie ook goed om dit soort van evenementen hier naartoe te halen. Zo krijgen wij ook meer inzicht in de machines, en mogelijkheden die er bestaan. Zo kunnen wij ook gebruik van maken”, vertel CEO Dewin Mohangoo van Devina’s.
Devina’s heeft momenteel ruim 5000 artikelen in haar portfolio. Andere leveranciers van het bedrijf waren ook vertegenwoordigd op de beurs. Op dit evenement kon de bezoeker dus ook kennis maken met enkele van haar partners, zoals Chicago Digital Power (COP), Office Star, Swingline en Accubanker.
“Wij willen Suriname en ook onze vaste klanten een beeld geven van wat wij hebben. Wij hebben eigenlijk meer dan mensen zelf vermoeden”, stelt Mohangoo. Voor het bedrijfsleven vond hij de beurs in ieder geval interessant uitpakken. Bedrijven konden met de nieuwste technologieën in bijvoorbeeld printers kennis maken. In dit kader werden door Devina’s en Brother multifunctionele kantoormachines gedoneerd aan 5 ziekenhuizen (Academisch Ziekenhuis Diaconessenhuis, ‘s Lands Hospitaal, Mungra Medisch Centrum en St. Vincentius Ziekenhuis). Het Academisch Ziekenhuis had de printer een dag van tevoren ontvangen.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!