Dwayne Johnson deelt ‘spannende’ updates over live-actiefilm Moana

“De productie begint in augustus”, onthult Johnson op Instagram over de film, die een nieuwe releasedatum lijkt te hebben. Dwayne Johnson deelde het castingnieuws voor de komende film opnieuw in een Instagram-post vrijdag 5 juli en herinnerde iedereen eraan dat hij opnieuw de rol zal vertolken van de halfgod Maui, die hij uitte voor de animatiefilm Moana uit 2016 en Moana 2 uit 2024.

In de update onthult de 52-jarige acteur dat “de productie in augustus begint.” De film staat gepland voor release op 10 juli 2026. “Spannend en inspirerend castingnieuws nu we onze live-action MOANA-familie beginnen samen te brengen”, schrijft Johnson in de post, die portretfoto’s van de cast bevatte naast de geanimeerde versies van hun personages.

De acteur herinnerde de volgers er ook aan dat nieuwkomer Catherine Laga’aia de titulaire Polynesische heldin in de nieuwe film zal spelen. John Tui, die een rol speelde in Johnson’s NBC-serie Young Rock, gebaseerd op het leven en de kindertijd van de voormalige WWE-ster, zal Moana’s vader, Chief Tui, spelen.  Frankie Adams speelt Moana’s moeder, Sina, en Rena Owen speelt haar grootmoeder, Gramma Tala.

error: Kopiëren mag niet!