Dochter van Mike Tyson verbergt niets meer en verklaart haar liefde voor Travis Scott in Frankrijk

Nadat ze onlangs de krantenkoppen haalde met haar emotionele post ter ere van Vaderdag, valt Milan Tyson opnieuw op met haar optreden tijdens een Travis Scott-concert in Frankrijk. De dochter van Mike Tyson woonde het concert bij als onderdeel van een bredere reis naar Frankrijk, waarbij ze op meerdere spraakmakende evenementen te zien was.

Ze woonde het 10e jaarlijkse Mouratoglou Charity Gala bij, een prestigieus fondsenwervend evenement gericht op het ondersteunen van jonge tennistalenten die geen middelen hebben.

Patrick Mouratoglou, de beschermheer van het liefdadigheidsevenement, is ook de persoonlijke tenniscoach van Milan Tyson, die de wens deelt om Tysons spel zo vorm te geven dat ze het professionele circuit kan bereiken. Het was dan ook geen verrassing dat ze op het gala als eregast werd beschouwd. Als onderdeel van zijn pogingen om de passie van zijn dochter te ondersteunen, en omdat hij zelf een tennisliefhebber was, was Mike Tyson ook aanwezig bij het evenement.

Een week na het gala trad de populaire singer-songwriter Travis Scott op in Nice in de Allianz Riviera als onderdeel van zijn Europese tournee in 2024.  

Milan, een toegewijde fan, woonde het concert bij en deelde haar enthousiasme op Instagram. Het evenement was nog specialer omdat het het eerste concert van haar jongere broer Marokko was. De broers en zussen genoten van de muziek, waarbij Milan hun ervaringen deelde via Instagram-verhalen en haar jongere broer in de afbeeldingen tagde.

Het optreden van Travis Scott in Nice was voor veel fans, waaronder Milan, een hoogtepunt. Ze legde het enthousiasme van het publiek vast in haar Instagram-verhalen en liet fans zien die op de muziek van Scott sprongen. “@TravisScott, ik hou van je”, postte Milan Tyson op Instagram.

error: Kopiëren mag niet!