Dakota Johnson ruilt haar kenmerkende kapsel in voor een meer grillige look

Dakota Johnson is misschien wel een van de meest esthetisch consistente sterren die er zijn.  De standvastige aanpak is tegelijkertijd geruststellend en een bewijs van de kracht van haar kenmerkende stijl – als een klassiek geknipte pony en lange, gekrulde uitbarstingen niet kapot zijn, waarom zou je ze dan ‘repareren’?

Het punt is echter dat Johnson’s levensechte kijk op de rode loperstijl ervoor zorgt dat de zeldzame momenten waarop ze zich vertakt nog spannender en feestelijker aanvoelen, ongeacht of ze zich bezighoudt met een opsteekkapsel of een opvallende lippenstift.

Met haar nieuwste stijlverandering is de acteur-producent helemaal in de zomermodus en klaar om wat plezier te hebben. De haarstrik van Johnson is grillig, lief en meer dan een beetje trendy. 

Genesteld in een zwoele, kunstig rommelige half-up-stijl die te zien is tijdens een vertoning van haar nieuwe film Daddio, zou Johnson’s accessoire misschien wel een seizoensaccessoire kunnen zijn. Johnson behield veel van haar kenmerkende elementen door het kapsel, waaronder haar gebruikelijke casual-coole golvende textuur en lange knelpuntpony, die beroemdheidshaarprofessional Mark Townsend op een open-gordijn-manier arrangeerde voor deze specifieke look.

Op een onmiskenbaar coole manier schikte hij het haar van Johnson in een kronkel en maakte het vervolgens allemaal aan elkaar vast – het voegt een beetje extra ingewikkeldheid toe, dus het past zo goed bij haar hele look van top tot teen.

De echte ster van het kapsel is natuurlijk het witte satijnen lint dat net onder die draai is aangebracht, met lange staarten die langs de rest van Johnsons golven lopen. Met haar ivoorkleurige jurk met fladdermouwen is ze etherisch, grillig en regelrecht zomers – en zeker een inspiratie voor bruiden van 2024-2025 over de hele wereld. De haarstriktrend heeft zijn heerschappij sinds vorig jaar alleen maar uitgebreid, maar de mening van Johnson is net een beetje anders. 

error: Kopiëren mag niet!