Twee slachtoffers met schotverwondingen aangetroffen

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft op vrijdag 7 juni 2024 na de melding van een schietincident bij de Suribet-shop aan de Albrecht Dürerstraat, de 27-jarige D.C. met een schotverwonding in een Pension aan de Schmeltzweg in het ressort Geyersvlijt aangetroffen.

De wetsdienaren deden vervolgens de locatie van het schietincident aan, waarbij het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de schutter de eigenaar van de Suribet-shop blijkt te zijn. Het motief van dit incident is vooralsnog onbekend. Verder troffen de politieambtenaren nog een tweede slachtoffer J.M. met een schotverwonding ter hoogte van zijn zitvlak aan. Beide slachtoffers werden vervolgens per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

error: Kopiëren mag niet!