Manoj Bajpayee herinnert zich dat hij sigaretten rookte met Shah Rukh Khan in Delhi

Manoj Bajpayee haalde onlangs herinneringen op aan zijn dagen met Shah Rukh Khan toen ze allebei lid waren van de theatergroep van Barry John in Delhi.  Gedurende deze periode probeerden ze een stempel te drukken als acteurs en werden ze geconfronteerd met financiële uitdagingen.

In een interview met Galatta India noemde Manoj de kameraadschap onder de leden van een theatergroep als het om roken ging. Hij beschreef hoe het delen van sigaretten gebruikelijk was, omdat mensen het zich niet konden veroorloven om alleen te roken. Als iemand een sigaret had, zou hij deze met meerdere mensen delen.

Manoj legde verder uit dat zelfs als iemand de middelen had om een ​​pakje of een enkele sigaret te kopen, hij dit niet alleen zou roken vanwege de traditie van delen.

Manoj vertelde over hun tijd in de theatergroep van Barry John en onthulde dat Shah Rukh Khan, hoewel hij een paar jaar verbonden bleef, er slechts een paar maanden deel van uitmaakte voordat hij zich naar Mumbai waagde om zijn Bollywood-reis een vliegende start te geven. 

Manoj maakte zelf de overstap naar Mumbai nadat hij aan Shekhar Kapur’s ‘Bandit Queen’ had gewerkt. In een eerder interview met Bollywood Bubble herinnerde Manoj zich dat SRK degene was die hem voor het eerst kennis liet maken met een discotheek. Hij haalde herinneringen op aan hun jeugdige dagen en zei dat Shah Rukh bekend stond om het besturen van een rode Maruti Van en herinnerde zich met veel plezier hun uitje in de Taj-discotheek in Delhi. Manoj merkte ook op dat Shah Rukh gedurende een korte periode in verband was gebracht met de groep van Barry John.

error: Kopiëren mag niet!