Maharagni Teaser is uit, Ajay Devgn’s reactie naar Kajol’s actiefilm met hoog octaangehalte

De teaser van Kajol’s actiefilm Maharagni – Queen Of Queens werd dinsdag uitgebracht en kreeg de grootste kritiek van haar man en acteur Ajay Devgn. Ajay Devgn deelde de teaser van de film op zijn Instagram-account en hij schreef Singham-stijl: “Aali re aali, Maharagni aali.”

In het commentaargedeelte van zijn bericht schreef Kajol’s zus Tanishaa Mukerji: “Fantastisch. Kajol kan niet stoppen met het opnieuw afspelen! Ik wil meer zien.”

Ondertussen deelde Kajol de teaser op Instagram met de volgende woorden: “Het was zo leuk om dit met jullie te delen… #Maharagni.. ook bekend als Queen of Queens. Neem even de tijd en veel plezier! Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Geregisseerd door Charan Tej  Uppalapati.”

Maharagni – Queen Of Queens bevat ook Samyuktha, Prabhu Deva, Naseeruddin Shah, Jishu Sen Gupta, Aditya Seal, Chaya Kadam en Pramod Pathak.  MahaRagni is geschreven en geregisseerd door Charantej Uppalapati en geproduceerd door Venkata Anish Dorigillu, Harman Baweja.

Kajol en Ajay Devgn ontmoetten elkaar op de sets van Hulchul en trouwden later in 1999. Ze verwelkomden zoon Yug in 2010 en zijn ook ouders van een dochter genaamd Nysa, die ze in 2003 verwelkomden. Ze hebben samengewerkt in verschillende films zoals  Gundaraj, Ishq, Dil Kya Kare, Raju Chacha, Pyaar Toh Hona Hallo Tha. Het stel was voor het laatst samen te zien in het periodedrama Tanhaji: The Unsung Warrior uit 2020, met ook Saif Ali Khan in de hoofdrol.  Kajol zal ook de hoofdrol spelen in Do Patti, terwijl Ajay Devgn vervolgens te zien zal zijn in Singham Again.

error: Kopiëren mag niet!