Zendaya lijkt op een heldin van Shakespeare voor de première van ‘Romeo & Juliet’ van Tom Holland

Zendaya staat niet met haar vriend Tom Holland op het podium voor zijn Londense productie van Romeo & Juliet. Zw maakte donderdagavond een stille entree in het Londense Duke of York Theatre om het optreden van Holland bij te wonen (dat, naar verluidt, een staande ovatie ontving).

De actrice gebruikte haar voorliefde voor methoddressing voor de gelegenheid en channelde een Shakespeare-heldin in een Vivienne Westwood-jurk uit het voorjaar van 2023, bestrooid met kleine, fonkelende versieringen. Haar oude stylist, Law Roach, heeft de look niet op het moment van schrijven gepost, maar fans kunnen ervan uitgaan dat haar imago-architect achter de toepasselijke look zat. De jurk bevat veel van de humeurige, subversieve kenmerken van Vivienne Westwood: een korsetlijfje met veters, gezwollen driekwartmouwen en een volle rok.

Op de catwalk werd hij gestyled met enorme platformlaarzen van krokodillenleer en een bijpassende mini-tas. Terwijl ze Holland hand in hand hield toen ze het theater verliet, leek Zendaya de overdreven accessoires over te slaan. Ze droeg echter wel een halsketting met kralen en een extra grote hanger en wat leek op Louboutin-laarzen. Tussen de romantische halslijn en het nauwsluitende korset zag de actrice eruit alsof ze uit een balkon kon leunen en een doordringende monoloog kon houden. In het verleden is Zendaya’s methoddressing niet overgegaan in haar ‘echte’ garderobe.

Bij zeldzame waarnemingen tussen haar persreis en het Met Gala van 2024, waarvan ze medevoorzitter was, hield Z vast aan basics als trenchcoats, denim en comfortabele sweats. Maar nu zien fans een nieuwe kant van haar stijl: een waarin ze met haar kleding blijkbaar knikt naar de rollen van haar partner.

error: Kopiëren mag niet!