Tourism Corporation Bonaire verwacht veel van deelname Ruby Pouchet aan Miss Universe 

De Toursim Corporation Bonaire (TCB) heeft hoge verwachtingen van deelname aan de Miss Universe verkiezing, die dit jaar in Mexico zal worden gehouden. Recentelijk werd al bekend dat de TCB namens Bonaire het recht heeft verworven om de lokale verkiezingen op het eiland te organiseren en zo een kandidate af te vaardigen naar de Miss Universe verkiezing met andere internationale schonen.

Voor dit jaar zal Ruby Pouchet het eiland vertegenwoordigen. Tijdens een ceremonie vrijdagmiddag, kreeg Pouchet de kroon officieel uitgereikt.

TCB-directeur Miles Mercera ziet in de deelname van het eiland aan de internationale missverkiezing een kans het bewustzijn en de waardering voor het culturele erfgoed van Bonaire te bevorderen.

In haar eerste toespraak als Miss Universe Bonaire 2024 sprak Ruby haar dankbaarheid en enthousiasme uit over de reis die voor haar ligt. “Ik ben vereerd om Bonaire te vertegenwoordigen op dit internationale podium en ik reken op de steun van mijn eiland”, aldus Pouchet. 

error: Kopiëren mag niet!