Selena Gomez barst in tranen uit na ovatie van negen minuten in Cannes

Selena Gomez kon haar tranen niet bedwingen toen zij zaterdag op het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten kreeg. De 31-jarige actrice kreeg het applaus na de première van de film Emilia Pérez, waarin Gomez de hoofdrol vertolkt.

Het Amerikaanse vakblad Variety meldt, dat het applaus het langste tot nu toe is op de huidige editie van het bekende filmfestival, waar applaus vaker minutenlang aanhoudt.

Ook Zoe Saldana en Karla Gascón, die ook in de film meespelen, hielden het tijdens de minutenlange ovatie niet droog. Gomez zou Gascón daarbij volgens Variety getroost hebben. In het muzikale misdaaddrama Emilia Pérez speelt Gomez de rol van Jessi, de vrouw van een drugsbaron en moeder van twee kinderen.

In de film zingt Gomez verschillende liedjes en spreekt ze Spaans. Emilia Pérez is een van de films die in de race zijn voor de Gouden Palm.

error: Kopiëren mag niet!