Red Lobster Vraagt Faillissementsbescherming Aan

Red Lobster, de bekende Amerikaanse visrestaurantketen, heeft faillissementsbescherming aangevraagd na het sluiten van tientallen restaurants, geconfronteerd met financiële uitdagingen. De keten, die bekend staat om promoties zoals de all-you-can-eat garnalen, worstelt met de hoge vraag die de financiële middelen overstijgt, resulterend in aanzienlijke verliezen. Met meer dan 100.000 schuldeisers en geschatte activa en schulden tussen de $1 en $10 miljard, heeft het bedrijf een moeilijke periode doorgemaakt door toenemende concurrentie en stijgende kosten. Opgericht in Orlando, Florida, door Bill Darden en later verkocht aan General Mills, heeft Red Lobster getracht visrestaurants betaalbaar te maken, maar kampt nu met economische tegenslagen.

error: Kopiëren mag niet!