“Trouble” mishandelt en bedreigt moeder en zwangere dochter

De 48-jarige vrouw P.L. deed op 1 mei aangifte op het politiebureau Nieuwe Haven van mishandeling en bedreiging door een man van haar en haar zwangere dochter. Zij verklaarde dat zij die dag naar een supermarkt ging op de hoek van de Verlengde Keizerstraat en de J.A Pengelstraat, waar haar dochter problemen met haar auto had.

Ter plaatse aangekomen zag zij hoe een man op een bromfiets de auto van haar dochter opzettelijk aanreed. Op de vraag van de dochter waarom hij dat deed, verklaarde de man dat de auto in de weg stond. Nadat zij hem kenbaar maakten dat zij de politie zouden inschakelen, mishandelde hij de vrouw en haar 5 maanden zwangere dochter. 

Ook vernielde hij de mobiele telefoon van de dochter die op dat moment het gebeurde filmde. Verder dreigde hij de vrouwen met een vuurwapen dood te zullen schieten. Ook omstanders die de man probeerden tegen te houden kregen enkele klappen.

De 37 jarige M.F., meer bekend als ‘Trouble’, kon afgelopen week worden aangehouden en werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld.

De zaak is in onderzoek bij de politie van Bureau Nieuwe Haven.

error: Kopiëren mag niet!