PRO houdt verkiezing nieuw hoofdbestuur op 25 mei

De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) heeft tijdens een algemene vergadering een verkiezingscommissie ingesteld, die zich zal bezighouden met het voorbereiden en houden van nieuwe hoofdbestuursverkiezingen. Deze zullen op 25 mei worden gehouden.

“De datum van 25 mei is gekozen, omdat die ook de algemene vrije en geheime verkiezingen in ons land markeert. Het voelde gewoon goed aan om onze interne verkiezingen ook op die datum te houden”, zegt partijvoorzitter Gerold Sewcharan.

Sewcharan en de meeste overige huidige hoofdbestuursleden zullen zich opnieuw verkiesbaar stellen voor een tweede termijn van zes jaar. Verwacht wordt dat na de verkiezingen het hoofdbestuur met ongeveer twee nieuwe leden ververst zal zijn.

Verschillende districten

De leden van de verkiezingscommissie zijn Isaura Morsen (voorzitter), Sandra Tjen a Kwoei, Jonathan van Doorn, Arnold Wielzen, Priscilla Wielzen, Jennifer Etnel en Sheranie Pinas. De leden zijn afkomstig uit de verschillende districten van het land.

Na installatie van het nieuwe hoofdbestuur zal de PRO zich gaan richten op de campagne voor de algemene vrije en geheime verkiezingen van 25 mei volgend jaar. De PRO legt de nadruk erop dat zonder rechtsbeleving geen duurzame ontwikkeling kan zijn.

Daarom zal de partij zich vooral beijveren voor versterking van de rechtsstaat en het recht op onderwijs en gedegen gezondheidszorg. Een goed geschoolde en gezonde samenleving is de basis voor duurzame ontwikkeling. De PRO zal zich op basis van haar ideologie vooral richten op de achtergestelden in de samenleving.

(Foto: De leden van de verkiezingscommissie voor verkiezing van het hoofdbestuur na de installatie. In het midden commissievoorzitter Isaura Morsen.)

Partij voor Recht en Ontwikkeling

error: Kopiëren mag niet!