Rihanna lijkt de ‘gelukkigste’ met A$AP Rocky 

Rihanna is blij met A$AP Rocky aan haar zijde. Terwijl het machtspaar het hele jaar door samen naar verschillende openbare evenementen is gestapt, vertellen bronnen aan PEOPLE dat de muzikanten genieten van het leven als romantische partners en ouders van zoons RZA, 2 jaar deze maand, en Riot, 9 maanden. “Ze hebben altijd een solide vriendschap gehad en de romantiek heeft dat alleen maar versterkt”, zegt een bron uit het muziekmanagement over Rihanna, 36, en Rocky, 35, en merkt op dat “familie op de eerste plaats komt” voor het paar.

Een andere bron legt aan PEOPLE uit dat de “Love on the Brain”-zangeres “helemaal over het moederschap gaat” en “graag” het opvoeden van hun kinderen leuk vindt. “Ze neemt de kinderen mee op elke reis, ook op zakenreisjes. De kinderen gaan overal mee naartoe. Ze klaagt nooit dat ze moe is”, zegt de insider.

“Ze lijkt gewoon van het leven te houden.” “Zij en Rakim [Mayers, Rocky’s volledige naam] doen het geweldig”, voegt de bron toe, en merkt op dat de rapper “zo’n leuke vader” is voor RZA en Riot. “Ze doen geweldig werk bij het opvoeden van hun kinderen. Hij steunt Rihanna ook enorm”, zegt de insider, aangezien het paar elkaar al lang vergezelt naar veel van elkaars werkgerelateerde evenementen.

“Ze zijn allebei extreem gedreven en werken hard. Hij is net zo – je zult hem nooit horen klagen”, vervolgt de bron. “Ze zijn geweldig samen. Rihanna lijkt echt de gelukkigste.”

De oprichter van Fenty Beauty en de ‘LSD’-rapper ontmoetten elkaar voor het eerst toen ze samenwerkten aan een remix van Rihanna’s single ‘Cockiness (Love It)’ uit 2012, die ze samen uitvoerden tijdens de MTV Video Music Awards. Ze speelden een hoofdrol in Rocky’s muziekvideo “Fashion Killa” uit 2013 en vormden een sterke band lang voordat ze officieel een romantische relatie aangingen in 2019. Het jaar daarop bevestigde het paar aan het publiek dat ze een item waren.

“Rihanna en Rocky waren al lang voordat de kinderen werden geboren op de goede weg, en ze kunnen de zorg voor twee peuters heel goed combineren”, vertelt een muziekbron aan PEOPLE. “Ze brengen zoveel mogelijk tijd met hun kinderen door en genieten er echt van om ouders te zijn”, vertelt de bron. “Ze zijn erg gelukkig in deze fase van hun relatie.”

Beide muzikanten hebben hun respectievelijke muzikale prestaties vertraagd naarmate ze in hun relatie zijn gegroeid en ouders zijn geworden; Het laatste volledige album van Rocky verscheen in 2018, terwijl dat van Rihanna in 2016 uitkwam. “Beide ouders doen er alles aan om zoveel mogelijk tijd met de jongens door te brengen. Het is voor hen puur genieten”, zegt de bron.

error: Kopiëren mag niet!