Echtpaar Chotoe-Jagdeo 50 jaar getrouwd

Het echtpaar Chotoe-Jagdeo vierde op 11 mei hun 50-jarig huwelijk. Widjaikoemar Chotoe (73) en Toelsidei Jagdeo (65) lieten deze mooie dag niet ongemerkt voorbijgaan. Zij hadden een prachtige dag samen met hun kinderen, kleinkinderen en overige familieleden.

Het echtpaar is afkomstig uit Nickerie. De heer Chotoe heeft als kostwinner op verschillende plekken gewerkt. Op zijn 55e begon hij als chauffeur van de minister van van Ontwikkeling en Samenwerking. Op zijn 60e is hij ressortraadslid geweest.

Mevrouw Jagdeo hielp met de huishouding. Het huwelijk was geregeld door familieleden. Zij hebben 3 zoons en 3 dochters, 9 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.

Als hobby had de heer Chotkoe voetbal en mevrouw Jagdeo slagballen. Hoogtepunt in hun leven was het bouwen van hun eigen huis en de geboorte van hun kinderen. Het echtpaar verklaart dat geduld, respect, gehoorzaamheid en liefde de sleutel is van hun relatie.

Van regeringsvertegenwoordigers mocht het echtpaar een bloemstuk, een ingelijste foto, een oorkonde en de gebruikelijke, gesloten enveloppe met inhoud in ontvangst nemen, aldus werd bericht door het Burger Informatie Centrum Wanica Noord-West.

error: Kopiëren mag niet!