Lady Gaga kondigt zelf geregisseerde ‘Chromatica Ball’-concertfilm aan

De dynamische Chromatica Ball Tour van Lady Gaga krijgt een tweede leven op de streamingdienst Max van HBO, waar later deze maand een concertfilm van een van de laatste optredens van de trek in première gaat.

Zoals woensdag 8 mei aangekondigd debuteert Gaga Chromatica Ball exclusief op het platform op 25 mei, waardoor fans opnieuw de kans krijgen om de kleurrijke kostuums, theatrale choreografie en verbluffende livezang te bewonderen die wordt geleverd door de 13-voudige Grammy-winnaar bij elke tourshow twee  jaren geleden.

De door Gaga zelf geregisseerde en geproduceerde showcase zal beelden bevatten van nummers van haar Billboard 200-topper album Chromatica uit 2020, evenals oudere hits zoals ‘Bad Romance’, ‘Just Dance’, ‘Poker Face’ en ‘  Oppervlakkig.”

“Lady Gaga is een complete krachtpatser”, zegt Nina Rosenstein, executive vp van HBO Programming, Late Night & Specials, in een verklaring. “Ze is een eenmalige artiest die nooit inhoudt, en Gaga Chromatica Ball zet haar eindeloze lijst met talenten volledig tentoon. We zijn blij om opnieuw met haar samen te werken voor deze adembenemende concertspecial.”

error: Kopiëren mag niet!