Natalie Ramadhin Amatmohamed, veelbelovend en inspirerend vrouwelijk leiderschap

In de schijnwerpers van de Top-10 Hit Parade op RAPAR Broadcasting Network (RBN) tv 5.1, deelde Natalie Ramadhin Amatmohamed, de integere directrice op het Kabinet van de President, haar toekomstvisies en ambities met gastvrouw Fauzia Abdoelrahman.

Ramadhin, geboren en getogen in Saramacca, benadrukte haar passie voor haar werk en de belangrijke rol die haar familie in haar leven speelt. Haar persoonlijke verhaal is er een van veerkracht, toewijding en het balanceren van een drukke carrière met het gezinsleven. Ramadhin heeft twaalf jaren gewerkt in de olie-industrie.

Met haar doctoraal in Bestuurskunde, geeft ze nu haar krachten op het Kabinet van de President in de hoedanigheid van directrice. Tijdens de aflevering werden diverse onderwerpen besproken, van de uitdagingen in haar politieke loopbaan tot het belang van een sterke ondersteuning.

Een verrassend en intiem moment in het gesprek was de openheid waarmee Natalie vertelde over het combineren van het moederschap met haar ambitieuze toekomstplannen. Ze benadrukt het belang van voortdurende ontwikkeling van rurale en suburbane gebieden als Saramacca en is dan ook actief betrokken bij het streven naar sociaal-maatschappelijke vooruitgang van kansarme burgers.

Met haar onvoorwaardelijk inzet om positieve veranderingen binnen de Surinaamse gemeenschap te bevorderen, is zij een ware bron van inspriratie voor velen. Haar toewijding en betrokkenheid maken een sterke indruk en haar verhaal een schitterend voorbeeld van ongekende veerkracht en de wil om te slagen, ongeacht de obstakels. Dapper, bescheiden en met een hart voor Suriname, gebruikt Natalie haar platform om positieve veranderingen binnen de Surinaamse gemeenschap te bevorderen.

error: Kopiëren mag niet!