Kendrick Lamar: “Drake heeft een dochter in ‘Meet The Grahams’”

Drake en Kendrick Lamar zijn nog lang niet klaar met het dissen van elkaar. Zo bracht Drake de track Family Feud uit, waarmee hij reageert op de disstracks Euphoria en 6:16 in LA van Kendrick. Nog geen uur later reageerde Kendrick alweer met zijn nummer Meet The Grahams, waarmee hij Drake’s familie aanspreekt én wel een hele opmerkelijke uitspraak doet. Kendrick zegt namelijk dat Drake nog een dochter zou hebben.

Drake heeft na de disstracks Euphoria en 6:16 in LA door Kendrick Lamar eindelijk weer olie op het vuur gegooid. De rapper heeft namelijk een tegenreactie van bijna acht minuten gegeven in zijn nieuwe nummer Family Matters. Hierin beschuldigde de For All The Doggs-rapper Kendrick Lamar van het mishandelen van zijn verloofde Whitney Alford.

In het nummer rapt Drake: “Ze hebben een crisismanagementteam ingehuurd om te verhullen dat jij jouw koningin in elkaar hebt geslagen. Het beeld dat je schetst, is niet wat het lijkt.” Het duurde nog geen uur voordat Kendrick hierop reageerde met de track Meet the Grahams.

De titel van Kendricks disstrack is ook daadwerkelijk gericht naar Drake, aangezien Graham de achternaam van de rapper is. Kendrick richt daarin twee coupletten naar Drake’s kinderen. Dat lees je goed: kinderen. Kendrick zegt in het nummer namelijk dat Drake nog een dochter heeft die hij voor de wereld verbergt. Een beschuldiging die Pusha T eerder ook maakte over het hebben van een zoon, waarna Drake onthulde dat hij inderdaad vader was geworden.

In Meet the Grahams suggereert Kendrick dat Drake’s dochter zo’n elf jaar oud zou zijn.

error: Kopiëren mag niet!