‘Godje’ (46) brengt zijn 32-jarige vriendin steek- en snijverwondingen toe tijdens woordenwisseling

De politie van het bureau Waldeck in Nickerie heeft zondag 5 mei de 46-jarige H.G., alias ‘Godje’, die in de omgeving van de Arnold Julenweg woonachtig is, op de vlucht voor de politie, in de directe omgeving van zijn woonadres aangehouden.

De man heeft die dag omstreeks acht uur ‘s ochtends zijn vriendin H.M. (32) tijdens een woordenwisseling steek- en snijverwondingen toegebracht in een hand, met een scherp voorwerp. 

Na een melding dat het vrouwelijke slachtoffer zich op de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum (MMC) bevond, gingen agenten naar het MMC voor onderzoek. 

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat H.M. en haar vriend H.G. een woordenwisseling kregen op hun woonadres in de omgeving van de Arnold Julenweg in het district Nickerie. Op een bepaald moment liep het uit de hand, waarbij H.G. een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en uit boosheid zijn vriendin H.M. verwondingen toebracht aan een hand. 

De vrouw werd met spoed in een ambulance vanuit het MMC voor verdere medische behandeling afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), waar zij ter verpleging is opgenomen.

De verdachte werd vervolgens opgespoord en bij het zien van de politie nam hij de benen. Hij werd echter na een korte achtervolging door agenten in de boeien geslagen. Op zijn aanwijzing is het scherp voorwerp in de keuken van zijn woning aangetroffen en inbeslaggenomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!