Miss Universe 2023 Sheynnis Palacios komt naar de Filipijnen

Regerend Miss Universe Sheynnis Palacios uit Nicaragua komt naar de Filippijnen als onderdeel van haar lopende Azië-tournee. In een Instagram-post dinsdag 30 april plaagde de schoonheidskoningin haar fans dat ze “heel, heel snel” naar Manilla komt. “Ik kijk ernaar uit om hun rijke cultuur te ervaren en alles te ontdekken wat deze geweldige stad te bieden heeft”, meldt ze.

Volgens de organisatie Miss Universe Philippines (MUPH) is Sheynnis woensdag 1 mei in Manilla gearriveerd en blijft daar tot 7 mei. Ze voegde eraan toe dat de schoonheidskoningin ook diverse activiteiten voor MUPH zal bijwonen, hoewel er aanvullende details voor die evenementen waren voorzien.

Op het moment van schrijven is de MUPH 2024-verkiezing momenteel aan de gang, waarbij 53 afgevaardigden strijden om Michelle Dee op te volgen.

De kroningsavond van MUPH 2024 is gepland voor 22 mei, met Sheynnis’ voorgangster, de Filipijns-Amerikaanse R’Bonney Gabriel uit de Verenigde Staten, als gastvrouw.

Ondertussen had Miss Universe-eigenaresse Anne Jakrajutatip eerder aangekondigd dat Sheynnis naast de Filippijnen ook India zou bezoeken. Als onderdeel van de tour bezochten ze eerder andere Aziatische landen zoals Thailand, Laos, Cambodja en China.

Sheynnis is de laatste Miss Universe-winnares die de afgelopen jaren de Filippijnen heeft bezocht. Miss Universe 2021 Harnaaz Sandhu fungeerde als jurylid tijdens de MUPH 2022-kroningsavond, terwijl Miss Universe 2019 Zozibini Tunzi een van de presentatoren was van de MUPH 2023-kroningsavond.

Miss Universe 2023 R’Bonney Gabriel is ondertussen momenteel in de Filippijnen voor een reeks opdrachten. Sheynnis werd in november 2023 gekroond tot Miss Universe 2023. Ze was de eerste vertegenwoordigster uit Nicaragua die de titel won. De kroningsavond van Miss Universe 2024 zal in september plaatsvinden in Mexico.

error: Kopiëren mag niet!