Pertjajah Luhur voorzitter viert 81e verjaardag met intieme dankdienst

De gewaardeerde voorzitter van de politieke partij Pertjajah Luhur, de Paul Somohardjo, kondigt een bescheiden viering aan voor zijn 81e verjaardag donderdag 2 mei. In tegenstelling tot de grootschalige evenementen die men van hem gewend is, kiest de heer Somohardjo dit jaar voor een intiemer samenzijn.

De reden hiervoor is de grote volksvergadering die de partij organiseert op 25 mei, als voorbereiding op de verkiezingen van volgend jaar, met als doel het vertrouwen van het Surinaamse volk te herwinnen.

Op donderdag 2 mei vindt er ter ere van zijn verjaardag een dankdienst (slametan) plaats om 19.00 uur, gevolgd door culturele activiteiten en dans. 

De heer Somohardjo nodigt hierbij alle familie, vrienden, kennissen en leden van Pertjajah Luhur uit om samen deze bijzondere dag te gedenken. De festiviteiten vinden plaats bij het PL centrum, waar iedereen van harte welkom is om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid.

error: Kopiëren mag niet!