“Lakers Uitgeschakeld in NBA Play-offs na Nederlaag tegen Denver”

LeBron James en de Los Angeles Lakers zijn maandag uitgeschakeld in de NBA play-offs na een nipte nederlaag van 108-106 tegen de regerende kampioenen, de Denver Nuggets. Hiermee voltooien de Nuggets een 4-1 serieoverwinning. Jamal Murray scoorde 32 punten voor Denver, waaronder de beslissende jump shot in de laatste seconden, wat de Nuggets naar de halve finale van de Western Conference tegen Minnesota leidde. Ondanks een sterke prestatie van de Lakers die ertoe leidde dat ze in het derde kwart negen punten voor stonden, toonde Denver hun kampioenschapskwaliteit door de wedstrijd naar hun hand te zetten. LeBron James eindigde de wedstrijd met 30 punten, 11 assists en negen rebounds. Denver’s Nikola Jokic ondersteunde Murray met 25 punten, 20 rebounds en negen assists, terwijl Michael Porter Jr. 26 punten bijdroeg. De Lakers betreurden ook negen gemiste vrije worpen, waaronder vier in het vierde kwart, wat hun uiteindelijke nederlaag mede veroorzaakte. Lakers coach Darvin Ham sprak zijn trots uit over de veerkracht van zijn team, ondanks de nederlaag.

error: Kopiëren mag niet!