Beyoncé een van de meest veelzijdige artiesten uit de geschiedenis

Beyoncé heeft in haar carrière een aantal grote hits gescoord. Ze heeft enorme overwinningen behaald in verschillende genres, en in dit laatste hoofdstuk van haar tijd in de schijnwerpers slaagt ze erin om countrymuziek ten gehore te brengen, een stap die maar weinigen een jaar geleden hadden kunnen voorspellen.

Sinds deze week heeft de zangeres een heel bijzondere prestatie geleverd met haar nieuwste blockbuster-hit, en het is het soort show dat zeer weinig of geen andere artiesten zouden kunnen bereiken. “Texas Hold ‘Em” van Beyoncé staat nu tien weken op nummer 1 in de Hot Country Songs-hitlijst, waarbij dit laatste frame de mijlpaal tiende is. De telling rangschikt de meest beluisterde nummers in de VS die Billboard classificeert als country.

Het is niet verwonderlijk dat “Texas Hold ‘Em” het eerste nummer van Beyoncé is dat weken met dubbele cijfers op nummer 1 staat in de Hot Country Songs-hitlijst. In feite is het tot nu toe haar enige kampioen op de lijst, hoewel haar nieuwste album Cowboy Carter de superster een paar frames geleden heeft geholpen om veel nieuwe plaatsingen op de lijst te bemachtigen.

Beyoncé heeft nu minstens één single tien weken (of langer) op nummer 1 zien staan ​​in vijf van de ‘Hot’-hitlijsten van Billboard. Deze ranglijsten zijn barometers van populariteit en consumptie, omdat ze methodologieën gebruiken die streaming, verkoop en radio-uitzendingen omvatten. Ze worden vaak beschouwd als de belangrijkste en de ‘top’ in Amerika.

De belangrijkste hitlijst in de VS is de Hot 100. Die lijst bevat alle nummers uit alle genres, en het is de best bekeken lijst in het land. De enige leider met dubbele cijfers van Beyoncé is ‘Irreplaceable’, die het meer dan tien jaar geleden precies tien weken volhield.

Beyoncé heeft ook één hit geproduceerd die drie andere stijlspecifieke Hot-hitlijsten in Amerika beheerste voor dubbelcijferige beurten. Elke lijst werd minstens tien weken lang geregeerd door een ander deuntje, wat haar ongelooflijke veelzijdigheid als artiest aantoonde.

error: Kopiëren mag niet!