A$AP Rocky en PUMA maken zich klaar voor een nieuwe collectie met hoog octaangehalte

De nieuwe collectie combineert streetwear- en motorsportinvloeden met versleten ontwerpen, met een beperkte release van de Inhale OG-sneaker. A$AP Rocky gaat, in samenwerking met PUMA, een nieuwe collectie uitbrengen die streetwear, mode en motorsport-esthetiek perfect combineert. 

Deze nieuwste versie wordt gekenmerkt door zijn unieke verweerde behandeling die het uiterlijk nabootst van kledingstukken die gedragen worden tijdens het werken in een garage, waardoor de stedelijke uitstraling wordt versterkt met een vleugje authenticiteit. Sinds hij vorig jaar werd benoemd tot creatief directeur van het F1 x PUMA-partnerschap en indruk maakte tijdens de Grand Prix van Las Vegas met zijn debuutcollectie, blijft A$AP Rocky grenzen verleggen.

Er werd voor het eerst verwezen naar zijn aanstaande release, waarin het Inhale OG-model uit de jaren 2000 voor het eerst te zien was in de campagnebeelden. Deze capsulecollectie toont A$AP Rocky’s talent voor innovatie op modegebied. Het bevat een op de Formule 1 geïnspireerde helmbivakmuts die subtiel is beïnvloed door Ferrari-ontwerpen en een innovatief afneembaar frontgedeelte.

De collectie bevat ook een trainingspak geïnspireerd op vintage racepakken, compleet met nepvetvlekken om de korrelige, authentieke uitstraling te versterken. Andere hoogtepunten zijn onder meer handschoenen met een exoskeletaal ontwerp dat doet denken aan de Inhale-sneaker, en een verscheidenheid aan T-shirts versierd met afbeeldingen van veiligheidsgordels en Speedcat-branding, een eerbetoon aan PUMA’s iconische F1-schoenenmodel.

De collectie wordt bekroond met de herintroductie van de Inhale OG in zijn originele kleurstelling. Gepland voor lancering op 3 mei bij PUMA en geselecteerde retailers, met een bredere release gepland voor 9 mei, belooft deze collectie de werelden van muziek, mode en sport samen te voegen in een unieke, levendige viering van stijl. Fans en modeliefhebbers worden geadviseerd om Sneaker Freaker in de gaten te houden voor de laatste updates over deze opwindende samenwerking.

error: Kopiëren mag niet!