Bouw- en woonbeurs Suriname 2024 van start 

De 11de editie van de bouw-, woon- en huishoudbeurs is vrijdag van start gegaan. De beurs wordt gehouden in het @Live Entertainment Center, voorheen bekend als Flamboyant park in Paramaribo. Tot en met dinsdag 30 april zullen tientallen bedrijven hun producten en diensten tentoonstellen. 

De opening van de beurs werd gedaan door minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken.

Deze beurs is inmiddels een begrip geworden in de samenleving en biedt een forum voor ondernemers uit de bouw-, woon en huishoudwereld om hun diensten en producten op een adequate wijze tentoon te stellen aan de gemeenschap. Dit jaar wordt een internationale tint gegeven aan de beurs, er zijn namelijk ook bedrijven uit Dubai, Nederland en Guyana aanwezig. Het ministerie van Openbare Werken is op de beurs ook vertegenwoordigd met een stand waar alle informatie over de eerder aangekondigde nieuwe voorwaarden en regels voor bouwvergunningen beschikbaar zijn. Ook wordt informatie verstrekt over de hernieuwde regels voor verkavelings- en woningbouwprojecten. 

Diverse grote bedrijven bieden vele acties en kortingen aan klanten aan. De beurs wordt georganiseerd door de Stichting Welzorg Suriname. Dit is de tweede editie na een stilte van enkele jaren. De organisatie was door de Covid-pandemie genoodzaakt een pauze in te lassen. Vorig jaar werd de beurs weer georganiseerd. 

De Stichting Welzorg Suriname organiseert onder andere beurzen met sociaal maatschappelijke thema’s. Deze stichting heeft daarom onder andere eerder de vakantiebeurs georganiseerd. Op deze beurs kon men van hele goedkope en eenvoudige vakanties alle informatie vinden tot aan dure en luxe vakanties in het buitenland.

error: Kopiëren mag niet!