Vrouw in Texas Beschuldigd van Moord op Ex-man Na Jaloezie

In Plano, Texas, is Merridith Nunley (38) gearresteerd op verdenking van het vermoorden van haar ex-man, David Nunley (55), nadat ze hem betrapt zou hebben op een telefoongesprek met een andere vrouw. De politie vond het slachtoffer in zijn garage met een fatale schotwond. Volgens verslagen zou Merridith aan een familielid hebben toegegeven David te hebben neergeschoten na hem telefonerend met een andere vrouw te hebben gevangen. Ze claimde later zelfverdediging en beweerde dat David fysiek tegen haar was geworden. Het wapen werd in haar voertuig gevonden. Merridith en David, gescheiden sinds 2022 en delend de voogdij over drie kinderen, woonden nog steeds min of meer samen. Merridith wordt met een borgsom van $500.000 vastgehouden op beschuldiging van moord.

error: Kopiëren mag niet!