Verdachte (21) tijdens surveillance agenten te Latour opgepakt voor illegaal vuurwapenbezit

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben woensdagochtend 24 april de verdachte M.I. (27), wonende in de omgeving van Blauwgrond, en de verdachte F.C. (21), die in de omgeving van de Nieuw Weergevondenweg woont, op een locatie in de Fefistonstraat in het ressort Latour aangehouden.

Agenten die in het ressort Latour bezig waren met surveillance, zagen op een bepaald moment een verdachte auto op de kruising van de Fregitere- en de Fefistonstraat rijden. De bestuurder werd gesommeerd aan de kant te gaan. 

Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig werden een vuurwapen en tirep aangetroffen en inbeslaggenomen. Hierna werden beide verdachten, omdat zij de herkomst van het wapen niet konden verklaren noch een vuurwapenmachtiging konden overleggen, ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Latour.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte F.C. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl de verdachte M.I. na verhoor werd heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!