Miss Universe Philippines 2024 beloont de zes beste Miss Hello Glow-finalisten

Hello Glow heeft onlangs de zes beste Miss Universe Philippines-finalisten bekroond in SM North The Block. Na het combineren van de scores van de juryleden en de winnaar van social media, selecteerde het beautymerk Miss Quezon Provincie Ma.  Ahtisa Manalo, Miss Iloilo Alexie Brooks, Miss Pampanga Cyrille Payumo, Miss Baguio Tarah Valencia, Miss Bacoor Victoria Velasquez Vincent en Miss Lucban Rikki Dela Pena (stemming door fans).

Elke finaliste ontving een geldprijs van P10.000. Maar de reis eindigt daar niet. Uit deze groep op de shortlist worden de twee meest begeerde titels, Miss Hello Glow en Miss Hello Glow Body, gekozen.

De grote onthulling vindt plaats op 22 mei tijdens de kroningsavond van Miss Universe Philippines 2024 in de Mall of Asia Arena. De winnaars van deze twee grote titels gaan elk naar huis met P50.000.

De kandidates van Miss Universe Philippines 2024 stonden onlangs centraal tijdens de Hello Glow x Miss Universe Philippines Runway Show. Ze lieten zich zien en streden niet alleen om de nationale kroon, maar ook om de kans Miss Hello Glow te worden.

Een panel van gewaardeerde juryleden, namelijk Miss Universe 2012, 1e Runner-Up Janine Tugonon, Smart Head of Strategy Edson Guido, en dokter in de diergeneeskunde, verkiezingsexpert en voorstander van wreedheid en schone schoonheid dr. Demiee Sy, beperkten de concurrentie door het selecteren van de top 5 finalistes op basis van het algehele uiterlijk van de kandidates, de prestaties op de catwalk en de aanwezigheid op het podium.

error: Kopiëren mag niet!