Louisiana Man veroordeeld tot 50 jaar en fysieke castratie voor verkrachting tiener

Glenn Sullivan, Sr., een 54-jarige man uit Louisiana, is veroordeeld tot 50 jaar gevangenis en zal ondergaan aan fysieke castratie na schuldig te pleiten aan het herhaaldelijk verkrachten van een 14-jarig meisje, wat resulteerde in een zwangerschap. Het besluit kwam volgens de pleidooiovereenkomst met aanklagers en werd aangekondigd door officier van justitie Scott Perrilloux en uitgevoerd door rechter William Dykes. Deze zaak, vervolgd door assistent-officier van justitie Brad Cascio, die aangeeft dat dit de eerste fysieke castratie is die door hen is bevolen, onderstreept de ernst waarmee seksuele misdrijven tegen jongeren worden behandeld. Het slachtoffer kwam naar voren ondanks bedreigingen en intimidatie, wat haar bijzondere moed toont.

error: Kopiëren mag niet!