Jon Bon Jovi geeft toe dat hij tijdens zijn 35-jarige huwelijk niet altijd een ‘heilige’ was

“Dit zijn allemaal prachtige clichés van rocksterren…” Jon Bon Jovi staat op het punt zijn 35e huwelijksverjaardag te vieren met zijn middelbare schoolliefde Dorothea Hurley, met wie hij op 29 april 1989 trouwde in de Graceland Wedding Chapel in Las Vegas.

De lange levensduur van hun huwelijk valt op doordat het stel begon te daten, voordat de 62-jarige internationale bekendheid verwierf met zijn band, Bon Jovi, en ze tientallen jaren van toeren hebben doorstaan ​​en zelfs vier kinderen samen delen. In een interview voorafgaand aan de release op 26 april van zijn Hulu-docuseries, Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story, geeft de rocker echter toe dat dit niet betekent dat hij gedurende hun hele huwelijk altijd een ‘heilige’ is geweest.

Bon Jovi vertelde aan The Independent dat hij hun succes als koppel te danken heeft aan ‘een samenleving van wederzijdse bewondering en het geluk dat ze samen zijn opgegroeid’, maar dat het een grote dosis geduld van Dorothea’s kant vereist.

“Dit zijn allemaal prachtige clichés van rocksterren”, legde hij uit. “Het gaat erom dat je nooit liegt over het feit dat je een heilige bent geweest, maar dat je ook niet dwaas genoeg bent om het gezinsleven te verpesten.”

In feite gaat de Bon Jovi-hitsingle “Bed of Roses” uit 1993 over zijn ontrouw terwijl hij onderweg is, aangezien de ballad dient als een pleidooi voor verlossing. Hoewel Bon Jovi het geluk heeft dat hij aan zijn roem voorbij is gegaan, zijn drugs. “Het was iets roken dat met iets anders was doorspekt, en ik herinner me dat ik een buitenlichamelijke high voelde en dacht: ‘Dit vind ik niet leuk. Ik voel me hier niet op mijn gemak bij'”, zei hij in hetzelfde interview.

“Het was eng, en ik was zo jong dat ik blij was dat ik zo’n ‘bang-rechts’-moment had.” Bon Jovi merkte lachend op dat toen hij in 2022 een geatrofieerde stemband opliep, hij ‘het niet kwalijk kon nemen dat hij iets in zijn neus had gestopt’, eraan toevoegend dat het enige dat ooit in zijn neus heeft gezeten ‘zijn vinger’ is.

error: Kopiëren mag niet!