‘Voorlichting hotspot’ KPS gestart in Albina en Moengo

De afdeling Public Relations (PR) van het Korps Politie Suriname (KPS) is samen met andere voorlichtingsafdelingen binnen het korps en andere voorlichtingsdiensten vrijdag 19 april gestart met het verstrekken van informatie middels hotspots op het sportcomplex van Albina en op het terrein van het districtscommissariaat te Moengo in het district Marowijne. 

De afdelking PR werd bijgestaan door de Narcotica Brigade, Huiselijk Geweld, de Buurtmanagers, Jeugdzaken, Verkeersveiligheid Instituut, een psycholoog, maatschappelijke werkers, Stichting Double Positive om voorlichting te geven aan de samenleving, in het bijzonder de jeugd. Ook de VOS- en VOJ-scholen in Albina en Moengo waren hierbij uitgenodigd. 

De districtscommissaris van Marowijne-Noord-Oost (Albina), Clyde Hunswijk en de districtscommissaris van Marowijne-Zuid-West (Moengo) Olivia Dominie, de heer Awese van het sportcomplex Albina hebben ook een wezenlijke bijdrage geleverd aan het totstandkomen van deze hotspots. 

Hetgeen als pilotproject in 2023 van start ging in de verschillende districten en buurten gaat onverkort door.

“Wij vragen de ondersteuning van de samenleving in het bijzonder de jongeren om de voorlichting hotspots te bezoeken voor de leerrijke informatie”, zo bericht het KPS.

De eerstvolgende voorlichting hotspot is op zaterdag 4 mei, van 10.00 uur-13.00 uur aan de Latourweg, naast Telesur.

Thema: “Luister, leer en neem de boodschap mee”.

error: Kopiëren mag niet!