Troefcallvereniging Kampoe heeft 17de landstitel binnen

TCV Kampoe is bezig met een indrukwekkend seizoen bij de Surinaamse Troefcallbond (STcB). Nadat ze het Warming-up- en Bekertoernooi won, heeft ze nu ook de reguliere competitie op haar naam geschreven. Indien Kampoe het komend Sterrentoernooi kan winnen, heeft ze een unieke prestatie dan binnen. 

Het kampioenschap van de competitie is behaald met nog een wedstrijd te gaan. Gisteravond leek tegenstander SMC, die ook in strijd was voor een plek in het Sterrentoernooi (top 6), moeilijk te doen. Ze stond na de eerste ronde met 7 punten voor tegen Kampoe.

Na de tweede ronde nam Kampoe een punt voorsprong en na de derde ronde stond Kampoe met 16 punten voor. In de laatste ronde moest ze haar voorsprong verdedigen. Uiteindelijk won Kampoe met 19 punten verschil. Ze heeft het record voor het aantal kampioenschappen verder scherpt door de 17de landstitel binnen te halen in het 39-jarig bestaan van de STcB. 

Uitslagen dinsdag 23-04-204:

Kampoe – SMC 78 – 59 

Hoogste score Kampoe: Sunil Gokoel – Sailes Gajadhar 28 punten

Hoogste score SMC: Shailesh Ganpat – Sudesh Jhingoeri 18 punten

Sudhar – Kolibrie 81 – 71 

Hoogste score Sudhar: Ajay Sewnandan – Arvind Jiawan 26 punten

Hoogste score Kolibrie: Robertino Atheunis – Leo Leefstand 23 punten

Victorie – Toppers 113 – 68

Hoogste score Victorie: Marselo Luitjes – Hugo Starke 44 punten (inc. baunie)

Hoogste score Toppers: Hendrik Soerokromo – Marlon Reding 25 punten

Charity – Kampoe 2 74 – 72 

Hoogste score Charity: Kavish Banwarie – Monica Drenthe 22 punten

Hoogste score Kampoe 2: Viresh Changoer – Ashwien Mohanlal 21 punten

Programma donderdag 25 april 2024:

Trekkers – Shaktie

Friends – Olaria

Palm Boys – Rovero

error: Kopiëren mag niet!