Arsenal Demonteert Chelsea met 5-0 in Historische Overwinning**

Arsenal leverde een indrukwekkende prestatie door Chelsea met 5-0 te verslaan in de grootste overwinning ooit op hun Londense rivalen. Kai Havertz en Ben White waren de sterren van de show, elk met twee doelpunten, terwijl Leandro Trossard ook het net vond. Deze overwinning verstevigde Arsenal’s positie in de Premier League titelrace, met een drie punten voorsprong op Liverpool en vier op Manchester City. Ondanks dat City nog twee wedstrijden te spelen heeft, lijkt het doelsaldovoordeel van Arsenal een belangrijke factor te worden. Chelsea’s verlies werd verergerd door de afwezigheid van hun sleutelspeler Cole Palmer en zet hen onder druk in de strijd om Europese kwalificatie. Arsenal kijkt nu uit naar de komende Noord-Londense derby tegen Tottenham.

error: Kopiëren mag niet!