Schoolvervoer vanaf vandaag, 24 april, weer gegarandeerd 

Schoolbussen hebben dinsdag 23 april weer niet gereden. Hierdoor waren scholen ook genoodzaakt op een eerder tijdstip te sluiten. Vandaag, woensdag 24 april, is het schoolvervoer echter weer gegarandeerd. Dit bevestigt Antonius Poki, voorzitter van de Organisatie van Bushouders in Suriname, tegenover Dagblad Suriname. 

Hij geeft aan dat er inmiddels gestort is en dat schoolvervoer zowel op de weg als op het water gegarandeerd is.

Het is vaker voorgekomen dat bus- en boothouders worden geconfronteerd met late uitbetalingen en hierdoor in actie gaan. Daarom is het van groot belang dat het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur actief betrokken blijft bij het oplossen van de problemen met het schoolvervoer. Door adequate maatregelen te treffen, zoals het verzekeren van tijdige betalingen aan bushouders en het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van het vervoer, kan het ministerie een positieve impact hebben op het welzijn van zowel leerlingen als ouders. 

Het is essentieel dat alle betrokken partijen blijven samenwerken om ervoor te zorgen dat onderbrekingen in het schoolvervoer tot een minimum worden beperkt en dat alle kinderen veilig en op tijd naar school kunnen blijven gaan.

SK

error: Kopiëren mag niet!