Kriti Sanon kiest Pankaj Tripathi boven Varun Dhawan en Shahid Kapoor als haar favoriete co-ster

Kriti Sanon, die voor het laatst te zien was in ‘Teri Baaton Mein Aisa Uljha Jiya’ naast Shahid Kapoor en ‘Crew’ met Kareena Kapoor Khan en Tabu, heeft haar aanwezigheid relevanter gemaakt in de harten van fans. Nu heeft de actrice gedeeld wie haar favoriete co-ster is uit de films die ze door de jaren heen heeft gemaakt.

In een interview met Pinkvilla zei Kriti dat ze gezegend is om te werken met een aantal leuke co-sterren zoals Varuný Dhawan of Kartik Aaryan. Met beiden is ze goed bevriend. Degene met wie ze echter het meeste heeft samengewerkt, is Pankaj Tripathi. Ze voegde eraan toe dat Pankaj Tripathi haar favoriet zou zijn. Ze gelooft dat ze in elk van hen een heel andere dynamiek hebben gehad.

In ‘Bareilly Ki Barfi’ speelde Pankaj haar vader, en ze vindt dit de meest schattige vader-dochterrelatie die ze op het scherm heeft gezien. In ‘Luka Chuppi’ genoot ze van de komedie tussen hen. Kriti noemde Pankaj een veelzijdige en fantastische acteur.

Ze is er trots op dat hij de erkenning krijgt die hij verdient voor zijn werk. De actrice houdt ervan om hem alle ongelooflijke dingen te zien doen en de manier waarop hij elke scène tot leven brengt.

Ze sprak verder de wens uit om snel weer met hem samen te werken, aangezien het alweer een tijdje geleden is sinds hun laatste samenwerking. Op het werkfront zal Kriti Sanon de volgende keer te zien zijn in ‘Do Patti’ met Kajol en Shaheer Sheikh.

error: Kopiëren mag niet!