Man (61) door politie Rijsdijk aangehouden voor bedreiging met de dood van buren

De 61-jarige F.A. is door de politie van het bureau Rijsdijk in zijn woonomgeving aan de Groenhartweg in het district Para in de kraag gevat. Tegen deze verdachte had de buurman L.R. aangifte gedaan ovan  bedreiging met de dood. 

L.R. verklaarde tegenover de politie dat de verdachte hem ettelijke keren met de dood had bedreigd en daarbij gebruik maakte van een houwer. De verdachte werd door de politie ernstig aangesproken, maar ging ondanks de waarschuwingen gewoon door met het uiten van bedreigingen. 

Uit een ingesteld buurtonderzoek bleek ook, dat de verdachte de buren heeft bedreigd. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. 

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!