Spannend basketbalweekend in Surinaamse Hoofdklasse 

Afgelopen weekend stonden de basketbalvelden in Suriname in het teken van zinderende wedstrijden in zowel de dames hoofdklasse als de heren senioren klasse, georganiseerd door de Surinaamse Basketbal Associatie.

In de dames hoofdklasse wist De Arend de winst te pakken tegen YellowBirds met een score van 63-55, waar Janesca Reiziger van De Arend met 21 punten een belangrijke rol speelde. Niettemin, was het Chiniqua Pengel van YellowBirds die met een indrukwekkende 30 punten de topscorer van de wedstrijd werd.

De wedstrijd tussen Ballers Club Wanica en SCVU was een ware thriller, eindigend in een nipte overwinning voor BCW met 95-94. Mirelva Marica van SCVU blonk uit met 36 punten, terwijl Beyonce Jedinie van BCW goed was voor 26 punten.

In de heren senioren klasse liet SCVU I zien wat ze in huis hebben door SCVU II te verslaan met een score van 90-82, mede dankzij Safiero Fraser die 21 punten voor zijn team scoorde.

De wedstrijd tussen Ruckers en CLD was eveneens spannend, waarbij CLD nipt wist te winnen met 76-73. Jason Fisher van Ruckers en Jaheim Mac Donald van CLD maakten indruk met respectievelijk 21 en 17 punten.

Dit weekend stond bol van de actie, waarbij talent en doorzettingsvermogen binnen de Surinaamse basketbalwereld opnieuw werden benadrukt. Fans kunnen terugkijken op een weekend vol sportieve hoogtepunten.

error: Kopiëren mag niet!