Leverkusen Behoudt Ongeslagen Reeks met Late Gelijkspel tegen Dortmund

Bayer Leverkusen hield hun indrukwekkende ongeslagen reeks in stand met een dramatisch gelijkspel tegen Borussia Dortmund, dankzij een doelpunt van Josip Stanisic in de 97e minuut. Het team, dat recentelijk de Bundesliga-titel claimde, wist een 1-1 gelijkspel te behalen ondanks een late voorsprong van Dortmund door een doelpunt van Niclas Fuellkrug. Stanisic’s late gelijkmaker, zijn team’s veertiende na-de-90e-minuut doelpunt van het seizoen, kwam uit een hoekschop en hield Leverkusen’s droom levend om als eerste team ongeslagen door een Bundesliga-seizoen te gaan. De match volgde op uitdagende Europese confrontaties, met beide teams die zich kwalificeerden voor de halve finales van respectievelijk de Champions League en de Europa League.

error: Kopiëren mag niet!