Bellingham’s Late Doelpunt Bezorgt Barcelona Zware Klap in Titelrace

Jude Bellingham heeft met een laat doelpunt in de 91e minuut de titelkansen van Barcelona in La Liga ernstig geschaad. Tijdens de spannende El Clásico op zondag loodste hij Real Madrid naar een 3-2 overwinning en vergrootte daarmee de voorsprong op Barcelona tot 11 punten, met nog slechts zes wedstrijden te spelen. Dit was niet het eerste beslissende optreden van Bellingham tegen Barcelona; eerder dit seizoen scoorde hij al twee keer waarmee Madrid de overhand kreeg in de strijd om het kampioenschap. Ondanks eerder dominant spel van Barcelona in dit soort wedstrijden kwam Madrid sterk terug, mede door een omgezette strafschop van Vinicius Junior en belangrijke bijdragen van Lucas Vazquez. Deze overwinning, samen met hun ongeslagen reeks van zeventien wedstrijden over alle competities en het bereiken van de Champions League-halve finales, positioneert Real Madrid sterk voor mogelijke dubbele titelwinst dit seizoen.

error: Kopiëren mag niet!