Drie verdachten tijdens roadblock in Henck Arronstraat aangehouden voor illegaal vuurwapenbezit

Een gemengd team van de politie Unit on the Run en leden van de Beveiliging en Bijstandsdienst Suriname (BBS) hebben in verband met Operatie Zero Tolerance zaterdag 20 april een roadblock gehouden in de Henck Arronstraat ter hoogte van het ministerie van Defensie. Daarbij werd de automobilist L.R. (33), die vergezeld was van de twee mede-inzittenden V.D. (22) en M.R. (39), tot stoppen gesommeerd. 

Bij de algehele controle hadden de drie verdachten elk een tas bij zich, die door agenten werden doorzocht. In de tas van de verdachte V.D., die woonachtig is in de omgeving van de Soekhanstraat, werd een zwart verkast vuistvuurwapen aangetroffen die volgens het onderzoek van zijn werkgever L.R, bleek te zijn. 

De automobilist L.R. die in de omgeving van de Boedhiastraat woont, is niet in het bezit van een vuurwapenvergunning. 

Ook op de verdachte M.R., die in de omgeving van de Raghoebierweg woont, werd een vuistvuurwapen aangetroffen met patronen waarvan hij geen vergunning kon overleggen.

V.D., M.R. en L.R. werden voor illegaal vuurwapenbezit aangehouden en de aangetroffen goederen en de auto werdenin beslag genomen.

Samen met de inbeslaggenomen zaken is het drietal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Centrum dat belast is met het verdere onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!