Nicki Minaj krijgt liefde van PETA voor veganistische sneakercollectie

Nicki Minaj bracht eerder deze maand haar allereerste sneakercollectie uit toen ze samenwerkte met Loci om de Barbz te voorzien van nieuwe schoenen voor de lente. Na de samenwerking met het duurzame kledingmerk gaf PETA (de internationale dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals) de sneaker zijn goedkeuringsstempel en bedankte Minaj voor haar keuze om veganistische materialen te gebruiken voor de 11 verschillende ontwerpen van Loci.

“Nicki Minaj heeft een aantal serieuze complimenten gekregen van PETA voor haar nieuwe sneakerlijn met het volledig veganistische merk LØCI, dat een groot verschil zal maken door kwetsbare koeien het slachthuismes te besparen en te laten zien dat innovatieve diervrije materialen – zoals de gerecyclede flessen Kurk en bamboe gebruikt voor deze schoenen, zijn echt de weg van de toekomst”, vertelt de pro-dierenrechtengroep aan Billboard.

“We kijken ernaar uit om Barbz door het hele land deze sneakers in goede vorm te zien rocken.”

PETA groette Minaj ook publiekelijk met een bericht aan de Barbz op X op dinsdag (16 april). “Oproep aan alle weerhaken We zijn blij om te zien dat de nieuwe lijn #vegan sneakers van @NICKIMINAJ koeien en andere dieren heeft gespaard door geen leer te gebruiken”, schreef de non-profitorganisatie.

Een bijgevoegde afbeelding voegde toe: “Geen knuffels voor deze lijn!  De samenwerking met Loci maakt gebruik van gerecyclede flessen, gerecycled nylon en messing, kurk, bamboe en bioleer in plaats van dierlijke materialen.”

Nicki rockt haar Loci-trappen over de grens terwijl ze zich klaarmaakt om de rest van de week het podium in Montreal en Toronto te betreden voor shows. De Pink Friday 2 World Tour heeft nog steeds stops in Chicago, Detroit, Brooklyn, Minneapolis en meer.

error: Kopiëren mag niet!