Brazilië: Vrouw brengt dode oom naar bank om lening af te sluiten

Een vrouw in Brazilië is gearresteerd nadat ze haar overleden oom had binnengerold in een bank in Rio De Janeiro. Ze wilde hem een lening laten afsluiten. Érika de Souza Vieira rolde haar 68-jarige oom Paulo Roberto Braga in een rolstoel een bank binnen in Rio de Janeiro.

Ze probeerde Braga, die al minstens twee uur dood was, te laten tekenen voor een lening van 17.000 real.

Een wantrouwige bankmedewerker merkte op dat Braga “er helemaal niet goed uitzag” en maakte een opmerking over zijn bleke huidskleur. “Zo is hij nu eenmaal”, antwoordde De Souza Vieira. Hierna legde ze opnieuw een pen in zijn slappe hand om te tekenen.

Hulpdiensten werden erbij gehaald en ambulanciers stelden vast dat Braga al enkele uren eerder moest zijn overleden. De Souza Vieira werd gearresteerd en aangeklaagd voor poging tot diefstal door fraude, zo meldt de Braziliaanse krant O Dia.

error: Kopiëren mag niet!